Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Supermag Projects Technicolor 60 db-os mágneses építőjáték

Cikkszám: SMG0655
Vonalkód: 8027352006551
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 11990 Ft

Leírás

Ha eddig még nem ismerted a Supermag termékeket, akkor engedd meg nekünk, hogy egy rövid ismertető keretében bemutassuk neked ezeket a remek játékokat. A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt.

Supermag Technicolor 60 db-os mágneses építőjáték

Ez a lenyűgöző készlet 8 rövid rudat, 7 hosszú rudat, 12 kört, 4 gyűrűt, 19 fémgolyót, 4 háromszög alakú lemezfelet és 6 négyzet alakú alapfelet tartalmaz, mindezt feltűnő fekete és szürke műanyagból, neon színű rudakkal. Fedezd fel a végtelen építési lehetőségek világát, miközben mozgó tárgyakat és dinamikus formákat hozol létre. A Supermag Technicolor 60 db-os nagy készlet tökéletes fiatal építőknek!

A készlet tartalma:
- 8 db rövid rúd
- 7 db hosszú rúd
- 12 db kör
- 4 db gyűrű
- 19 db fémgolyó
- 4 db hárömszög panel
- 6 db négyzet alakú alap

A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A hosszú rúd mérete: 96,2 x 9,6 mm

5 éves kortól ajánljuk.

Miért tőlünk vásároljon?

Ingyenes kiszállítás Nettó 70.000 Ft felett
Gyors kiszállítás 1-3 munkanap
Megbízható vállalkozás Több mint 25 éve
Legjobb márkák Kizárólag a Formatexnél