Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A Formatex Kereskedelmi Kft.-t Borhi János és Borhiné Haraszti Angéla alapította 1995-ben, a kis családi vállalkozásként indult cég már több mint 25 éves múltra tekint vissza. Több mint 100 főt foglalkoztató, de továbbra is kifejezetten családias hangulatú céggé nőtte ki magát. A történet egy kis garázsban kezdődött, majd a makettek világában tette meg első lépéseit a siker felé.

Formatex történelem

A minőségi, Magyarországon újdonságnak számító makettek azonnal hatalmas népszerűségnek örvendtek, a Rákóczi úton megnyílt első, tematikus üzlet kimagasló forgalmat generált. A vállalkozás azonban nem állhatott meg itt, ezúttal a gumimotoros repülőgépek jelentették a következő nagy lépést. Az új irány nemcsak, hogy jó választásnak tűnt, de hamar top 10-es termék lett egy nagy hazai kereskedelmi üzletláncban, vagyis az emberek imádták a gépeket. A játékokkal, gyártókkal való szélesebb körű ismerkedés és egy Hong Kong-i utazás végül egy szélesebb portfólió felépítéséig vezetett. A vállalkozás a hosszú úton megtett lépések mindegyikéből tanult valamit.

A körültekintően kialakított választék olyan termékekből, amelyek innovatívak és kiemelkedő játékélményt kínálnak a gyerekek számára, valamint erős marketing támogatást biztosít a forgalmazott márkáknak, amitől a Formatex a játékok szakértőjének mondhatja magát.

Olyan nemzetközi brandek sikeres piaci bevezetése fűződik a Formatex nevéhez többek között, mint a Bakugan, LOL babák, Geomag, Bing, Sylvanian, Aquabeads vagy X-Shot.

Ezzel a szakértelemmel nyomon követjük a nemzetközi piaci trendeket, széles beszállítói hálózatunknak köszönhetően, színes, változatos termékpalettával állunk ma is folyamatosan viszonteladóink rendelkezésére.